Αγόρασε ακίνητα μέσω RE/MAX Professionals

Μακρυγιαλός, Κρήτη

 

H Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.  Αποτελείται από πολλά χωριά και δήμους. Ένας από αυτούς είναι ο Δήμος του Μακρυγιαλού που βρίσκεται στην νοτιοανατολική Κρήτη, ανάμεσα στην Ιεράπετρα και στην Σητεία.

Ο Μακρυγιαλός έχει πολλά χωριά και χωριουδάκια κοντά ή μακριά από την θάλασσα.  Μερικά από τα χωριά αυτά είναι : Κουτσουράς, Άγιος Στέφανος, Πεύκοι, Σχινοκάψαλα, Αχλιά, η περιοχή της Γαλήνης, Σταυροχώρι, Ορεινό, Περβολάκια, Λιθίνες, Χρυσοπηγή και Πιλαλήματα.

 O Μακρυγιαλός είναι το ιδανικό μέρος για επένδυση. Είναι το ιδανικό μέρος για κάποιον που θέλει να φτιάξει το σπίτι των ονείρων του είτε για μόνιμη κατοικία είτε για εξοχικό. Υπάρχει μεγάλη συλλογή από ακίνητα για πώληση στον Μακρυγιαλό. Βίλα, μονοκατοικία, παλιό σπίτι, διαμέρισμα, οικόπεδο, ξενοδοχείο, συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, ότι και αν διαλέξεις , είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστηθείς από την επένδυση σου.

Η περιοχή του Μακρυγιαλού είναι προνομιακή. Έχει τουριστική κίνηση κυρίως από τα μεγάλα ξενοδοχεία,  το Sunwing resort, Villea Village και την Μικρή πόλη, και από άλλα ανεξάρτητα ξενοδοχεία ή ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, βίλες με πισίνα ή χωρίς, σε μικρή ή μεγάλη απόσταση από την θάλασσα. Υπάρχουν και πολλές άλλες επενδύσεις είτε με την μορφή  «κοινής ιδιοκτησίας» (fractional ownership) είτε με την μορφή time sharing είτε με την μορφή πολλοί-ιδιόκτητων συγκροτημάτων, σπιτιών ή διαμερισμάτων προκειμένου να τα εκμεταλλευτούν τουριστικά.  

Η γεωγραφική θέση του Μακρυγιαλού είναι πλεονεκτική. Έχει πολύ όμορφες παραλίες για μπάνιο όπως αυτές: Διασκαρι, Λαγκάδα, Αμμούδι, η παραλία του Μακρυγιαλού, η παραλία του Κουτσουρά, Αχλιά, Κουφονήσι , Καλαμοκανιάς, Μαύρος Κόλυμπος κ.α Έχει αρχαιολογικούς χώρους όπως την Μινωική  και την Ρωμαϊκή έπαυλη, σπήλαια όπως αυτό των Πεύκων, φυσική ομορφιά και πράσινο όπως το κοινοτικό πάρκο του Κουτσουρά. Μπορεί κάποιος να κάνει περιηγήσεις στα φαράγγια της περιοχής, Περβολάκια, Πεύκων και Ορεινό, να επισκεφτεί το μοναστήρι του Αι Γιάννη του Καψά, να πάει ημερήσια εκδρομή με καραβάκι στο Κουφονήσι για ψάρεμα και κολύμπι. Σε συγκεκριμένες περιόδους ή μήνες του χρόνου γίνονται κάποιες εκδηλώσεις όπως αυτές  του Casa dei Mezzo, αυγουστιάτικες εκδηλώσεις με τραγούδι και φαγητό του πολιτιστικού συλλόγου του Δήμου Μακρυ Γιαλού, καζάνια με ρακί, αποκριάτικο καρναβάλι, αγώνες, κρητικές βραδιές και πολλά άλλα.

Ο Μακρυγιαλός βρίσκεται ανάμεσα σε 2 πόλεις Ιεράπετρα και Σητεία. Είναι μόλις 30 λεπτά από την Ιεράπετρα και 40 λεπτά από την Σητεία  και το αεροδρόμιο της Σητείας που σύντομα θα γίνει διεθνές αερολιμένας. Έχει τοπικούς γιατρούς για επείγοντα περιστατικά. Έχει πολλά μαγαζιά, μεγάλα σουπερμάρκετ, εστιατόρια και καφετέριες . Ο Μακρυγιαλός ήταν ένα ψαροχώρι με το γραφικό λιμανάκι, που τώρα είναι μια καταπληκτική περιοχή για επένδυση και αγορά ακίνητου. Γενικότερα, θεωρείται μια από τις πιο  αναπτυσσόμενες περιοχές στην Ελλάδα, στην αγορά ακινήτου και προσφέρει πολλές ευκαιρίες σε μελλοντικούς αγοραστές.

Ένα από τα μεσιτικά γραφεία που καλύπτουν την περιοχή της Ανατολικής Κρήτης και γενικότερα του Μακρυγιαλού είναι το γραφείο RE/AL Professionals. Μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις ακίνητο στον Μακρυγιαλό μέσω της RE/AL Professionals.

 

 

 

 

E LINKS

[πάνω]

Για αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος στον Μακρυγιαλό, Κρήτης, κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά οικοπέδου στον Μακρυγιαλό, Κρήτης, κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά παλιού σπιτιού στον Μακρυγιαλό, Κρήτης, κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων στον Μακρυγιαλό, κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά μεγάλης έκτασης στον  Μακρυγιαλό, κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ακινήτου στον Μακρυγιαλό, κάνετε κλικ εδώ

 

Για πώληση ακινήτου στον Μακρυγιαλό, κάνετε κλικ εδώ

 

Για ενοικίαση ακινήτου στον Μακρυγιαλό, κάντε κλικ   εδώ

 
Hit Counter freebanner3