KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS IN MAKRYGIALOS

 

Onroerend goed in Makrigialos, Zuid-Oost Kreta
 

Onroerend goed in het gebied van Makrigialos is beschikbaar en er is voor iedereen wel wat tevinden,of dat nu om een permanent huis of vakantieverblijf gaat.
Er zijn veel oudere huizen voor renovatie in de omliggende bergdorpjes zoals Schinokapsala, Stavrochori, Agios Stefanos, Pefki, en Lithines, evenals de dorpen iets verder weg in de omgeving rond Ierapetra of Sitia, veel van deze oudere woningen die goed zijn voor renovatie hebben een prachtig uitzicht over de bergen en de zee, en er zijn ook een aantal gerenoveerde huizen voor onmiddellijke beroep.
Dichter bij de zee vindt u een breed scala aan onroerend goed, van luxe villas tot aan groepen van vakantie appartementen die u kunt kopen of huren, er is ook onroerend goed die een ideale business of investering zou maken.
Hoewel Makrigialos al voor vele jaren een gevestigd toeristische gebied is ondergaat het belangrijke veranderingen,het is nu een thuis van een nieuw 5 sterren hotel de Mikri Poli evenals haar al vele jaren Resort Hotel Sunwing die het luxe kan bieden voor de vakantieganger, maar er is ook een ruime hoeveelheid aan accommodatie voor mensen met een kleiner budged.
Er zijn verschillende nieuw en opkomende nabijgelegen gebieden die de mogelijkheid bieden voor de aankoop van gronden te ontwikkelen, en met de verbetering van de toegang en het vervoer naar de nieuwe luchthaven van Sitia, de mogelijkheid om nog goedkoop land tekopen zal binnenkort voorgoed verdwenen zijn. Maar je kan nog steeds een aantal bouwgronden nabij stranden kopen waar het mogelijk is om uw droomhuis op te bouwen of om tebouwen voor een goede verkoop.
Wij zijn van mening dat Makrigialos het mildste klimaat in Europa heeft en ideaal is voor iedereen die wil investeren voor de toekomst. Met veel zon zee en strand, en een ruim aantal winkels en diensten het hele jaar door is het genieten van de schoonheid van het gebied met de variatie van wilde bloemen in het voorjaar en winter, en natuurlijk het vele groen van de olijfbomen het hele jaar door. Makrigialos biedt waar voor uw geld, in een tijd waarin zo veel onzeker is in de wereld, is de charme van deze plaats die nog steeds de mogelijkheid heeft voor het bieden van de ideale plek om tewonen of voor bezoek, net zoals zij heeft gedaan in de oudheid.

Op
RE/AL Professionals het grootste makelaars kantoor van Griekenland vindt u alle hulp die u nodig heeft, geleverd op een professionele manier. Het kopen van onroerend goed via RE/AL Professionals in Kreta kan het antwoord zijn op uw dromen.
 

 

 

E LINKS

[Boven] 

Huizen te koop in Makrigialos, Oost Kreta

 

 

Bouwgronden te koop in Makrigialos, Oost Kreta

 

 

Huizen voor renovatie te koop in Makrigialos, Oost Kreta

 

 

Businesses tekoop in Makrigialos, Oost Kreta

 

 

Investerings-mogelijkheden in Makrigialos, Oost Kreta

 

 

Lokale Makelaars kantoor medewerker

 

 

Huur een huis of appartement in Makrigialos, Oost Kreta

 

 

Verkoop uw huis

 
Hit Counter freebanner3